CV en links

Ik ben een zeer ervaren IT Architect en Project Manager met meer dan 25 jaar IT-ervaring.
Mijn ervaring als Architect heb ik opgedaan door ontwerp design en development van Software en databases en data warehouses en in Support en Delivery van Infrastructuur. Dit wordt ondersteund door een grote kennis van zaken van een groot aantal bedrijfssectoren, zoals toonaangevende banken, (pensioen) verzekeringen, overheidsorganisaties, multinationals en midden en klein bedrijf.
Mijn kracht ligt in het direct beschikbaar hebben van structurele oplossingen en een zuivere vertaling van business intenties naar IT-consequenties en omgekeerd de vertaling van IT-mogelijkheden naar business opportunity’s.

Meer informatie in mijn CV: CV van Karel van der Linden

En op mijn LinkedIn pagina: Linkedinpagina van Karel van der Linden

Reacties zijn uitgeschakeld.